Rijnkade 155, Weesp - 0294 483 284 - info@altijdmoe.nl  

Gewichtsreductie

op deze pagina: waarom gewichtsreductie? - gewichtsreductie bij Energy Control

waarom gewichtsreductie?

De twee voornaamste redenen voor gewichtsreductie zijn:

Onder medische redenen verstaan we meestal het verlagen van de kans op ouderdomssuiker en hart en vaatziekten, onder esthetische redenen wordt meestal ontevredenheid over uiterlijk (het 'figuur') verstaan. De esthetische redenen kunnen echter via een omweg (bijvoorbeeld via depressie) terugslaan op het medisch welzijn. Het lijkt ons daarom van ondergeschikt belang een oordeel te geven, welk redenen belangrijker zijn, en richten we ons liever op de gewichtsreductie zelf.

ga naar bovenkant pagina

gewichtsreductie bij Energy Control

Lees ook de pagina De Energy Control methode.

Mensen met een serieus gewichtsprobleem brengen wij bij Energy Control op een geleidelijke en verantwoorde manier weer 'in beweging'.

Geleidelijk wil zeggen: gecontroleerd en rustig aan. En toevallig is rustig aan niet alleen prettiger, maar ook beter voor de vetverbranding. Verantwoord wil zeggen, dat we cliënten met een serieus gewichtsprobleem laten sporten met apparaten die het lichaam niet nog eens extra zwaar belasten.

Op deze manier ervaren onze cliënten weer hoe prettig kan zijn om te bewegen, hetgeen sterk bijdraagt tot een verbeterd leefpatroon en een flinke gewichtsreductie.

 

ga naar bovenkant pagina